Alla inlägg under juni 2011

Av Pernilla Hagelin - 14 juni 2011 17:49

Nu har vi nyss kommit hem efter att varit i Gislaved och tittat på ett hus.

Det ligger på Fridensväg nere vid hemgården..


Hela familjen fasnade för det huset,,, trädgården är som ett omålat blangt papper, med andra ord skulle man kunna göra vad man vill med den..

Det har stor potensiall, dock så behöver nästan alla fönster bytas omgående men allt anat är i funktion och huset i sig beboligt som det är i nuläget..


Det slutade med att innan vi åkte så la vi ett bud på det...

Så nu får vi bara vänta och se vad som händer...


Men nu ska grillen tändas och det vankas kvällsmat...

Av Pernilla Hagelin - 14 juni 2011 13:30

Nu har lillan varit på bvc och fått träffa en läkare för 2 månaders kontroll,, kan inte fatta att hon är 9 veckor i dag tiden och dagarna går alldeles för fort tycker jag..




14/6-11

Ålder: 9.v

Vikt: 5790 g

Längd: 60 cm

Huvud: 39,2 cm


Mammas flicka börjar bli stor nu,, läkaren sa att allt verkade helt ua hjärta och lungor lät jätte fint hennes ögon var klara och fina,, alla leder, ryggen och magen var som det skulle,, så nu är mamma glad...inga fel här inte....

Av Pernilla Hagelin - 13 juni 2011 21:31

Jag har kommit på att min dotter har lärt sig en sak, i dag när jag lagt henne på rygg har hon lagt sig på sidan, med andra ord 9 v i mån och hon kan rulla runt...

Stolt mamma, hon skrattar jollrar följer efter med blicken och vänder huvudet mot ljuden hon hör...


I mån ska hon på kontroll på bvc för tillväxt och läkarkontroll,, ska bli kul att se hur lång hon blivit och hur mycket hon väger nu...


Nu ska jag gå och lägga mig så jag får lite krafter till att ta hand om mina underbara barn i mån eftersom jag inte mår kanon alls..


God natt alla som läser/följer mig och min underbara familj här inne...

Av Pernilla Hagelin - 13 juni 2011 18:11

Fy va detta är jobbigt, älsklingen fick hämta lilleman från dagis i dag jag orkade inte ta mig ur sängen,,, när dom kom hem så visade det sig att lilleman inte heller är piggelin, så nu är det bara lillan som inte är sjuk,, peppar peppar att hon håller sig frisk, i mån ska hon ju på läkarkontroll på bvc hon är lite kinkig från och till men det tyder ju inte på att hon är eller börjar bli sjuk..


Vi försöker hålla oss i från henne med hosta mm inte en massa pussande i ansiktet på henne men visst är det svårt när man har en så underbart vacker dotter..


Har i alla fall tagit mig ner till apoteket och införskaffat nässpray och halstabletter så nu en massa te och vila i hop om att man prisknar till,,, Man får ju se hur lilleman mår i mån kanske blir att stanna hemma från dagis i mån, tråkigt i så fall med tanke på att denna vecka är sista innan sommarlovet för honom..


Men nu ska jag göra lite kvällsmat sen ska jag lägga mig i soffan med älsklingarna och glo på tecknad film...


Prosit prosit så länge..

Av Pernilla Hagelin - 13 juni 2011 08:36

Usch fy och blä..


Gubben tjatade om att han hade ont i halsen i går och var snorig,, men han trodde ett tag att det var hans hemska allergi,, men i dag fick vi svar på att det inte var allergin, för jag är oxå kass i dag, ont i halsen känns som ett rivjärn och näsan riner som ett vattenfall och på det hostar jag..


Gubben sa vid 5 i morse att han stannar hemma från jobbet då han inte mår bra, så somnade han om igen, jag tog och matade lillan och sen vaknade lilleman, efter att jag matat My så somnade hon om gämte sin pappa och jag gick upp och fixade frukost till cappe, sen gick jag och la mig en stund igen..!!


Tyvärr så vaknade jag inte fören kl va kvart i 8 som tur va så hade cappe klätt på sig och ätit upp sin frukost så det var bara att slänga på sig kläder och följa honom till dagis, lillan sov fortfarande gämte sin pappa när jag kom hem och vaknade nu så jag har just gätt henne mat och nu sitter hon och pratar med sin pappa här i soffan,.

Och jag intar mitt morgon kaffe för att vakna till och hoppas på att halsen släpper lite..


I dag skulle vi gått på återträff med föräldragruppen, men eftersom vi mår som vi mår så har jag avbokat det, synd att vi inte mår bra hade varit kul att se alla barnen, vi har ju sett 2 av dom i gruppen men inte dom andra 2... men det kommer nog en nästa gång med..


Nu ska vi bara vila och i mån ska lillan till bvc, cappe till dagis, gubben event till jobbet beroende på hur han mår, sen ska vi titta på hus på kvällen i gislaved.. Åter kommer senare sen...

Av Pernilla Hagelin - 12 juni 2011 11:08

I dag kommer min älskade son hem efter att varit hos sin pappa sen i söndags, visst att han var hemma en sunda i onsdags men det var inte länge innan dom åkte igen,

Men i dag kommer han hem och allt blir som vanligt igen, dagis måndag-onsdag sen har han sommarlov till augusti..


Ska bli skönt att ha han hemma vi ska hitta på en massa kul saker..

Just nu fixar min älskade med tvätten och jag ska damsuga och städa akvariet sen ska jag ta en skön dusch så jag har ont i svanken och den roliga veckan i månaden, och då duschar jag varje dag.. hihi


Jag fick sovmorgon i dag lillan vaknade 6 och fick mat sen vid halv 8 gick hon och hennes pappa upp och jag fick sova vidare till halv 10 när jag vaknade och gick upp var det ingen hemma, det visade sig att dom var ute och gick,, men när dom kom hem så var det mat för lillan och frukost med en massa kaffe för mig och älsklingen, men kaffet fick jag dricka själv då det inte går hem hos älsklingen...


Nu ska jag sätta fart innan prinsen kommer hem... hej svej.

Av Pernilla Hagelin - 11 juni 2011 15:49

I dag har vi sovit länge halva familjen, lilleman är ju fortfarande hos sin pappa men kommer hem i mån är ju ingen hel familj utan min underbara son... längtar..


Vi somnade tideigt i går och lillan väckte oss vid 6 i morse sen somnade vi alle samman om och vaknade vid 9, älsklingen gick upp till willys och köpte baguetter som vi sen slängde in i ugnen, sen satte vi på en film och åt frukost tillsammans..


Efter frukosten så städade och tvättade vi lite, sen gjorde vi oss klara för att åka en runda till Småläningen i Bredaryd,


Vi fick med oss en del där i från med,, älsklingen hittade en snygg t-tröja och en skorta och en kompost HIHI..

Till lillan hittade jag en jätte söt klänning/body med tummen på och 2st 2pak med sockar, lite bit leksaker och en skallra..

Till mig själv så hittade jag bara rakhyvlar och en dricka loka med smak av cocos den var ganska god ...

Sen var det fika varsin korv med bröd och en negerboll fick det bli till mig och älsklingen..


lillan blev med hungrig så vi satte oss i bagaget på bilen och så fick hon med mat innan vi tog avfärd hemåt igen,, nu ligger mina 2 älsklingar i sängen och sover sen en stund tillbaka,, men nu ska jag ner i tvättstugan igen..


Hej så länge..

Av Pernilla Hagelin - 10 juni 2011 12:17

Det är ett jäkla liv på nedervåningen där dom nu ska totalrenovera, lillan somnar sen smäller det till i från undervåningen och hon vaknar igen.. fan mä...


Jag fattar inte va dom håller på med, ska dom rasera allt innan dom kan tapetsera, och måla om där nere eller?? det luktar amoniak, målafärg mm ända hit upp till oss hur jäkla nyttigt är det då, det skakar i hela golvet när dom håller på..


Det sjuka är att dom nya får totalrenoverat och vi får inte ens måla om ett rum,,

Fattar inte varför det ska vara så när man bor privat??  Fast dom verkar ju få bestämma hur dom ska ha det och vad dom ska ha och inte, var ett jä..la liv om föråden och garagen, vi har ett garage och ett förådd medans dom ska få 4 förådd i källaren vi har ett litet på ca 2*2 meter medans alla deras är från 3-4 m*m..

Vi kan inte ha några textiler mm i garaget för det är oisolerat och springer möss där ute,, men inte fan får vi ett förådd till inne i källaren..


Ännu en anledning till att söka anat boende, ska ringa mäklaren i dag om ett hus på Fridensväg i gislaved,, hoppas det är något för oss...

Presentation


Jag är en tjej som älskar livet och allt som har med det att göra, jag är mamma till två helt underbara barn födda 2006 och 2011.
Jag lever med mannen i mitt liv..

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards